• Τηλεφωνείστε μας! 210 5988008
  • Στείλτε μας E-mail! Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
for tutors

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι χώροι διδασκαλίας και όλα τα εκπαιδευτικά βοηθήματα που διαθέτουμε θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε κάθε σας επιθυμία στο μάθημα.

for tutors

Μέσα από τα μαθήματα και την αυξημένη ζήτηση που έχει το φροντιστήριο μας θα μπορέσετε να αποκτήσετε μεγάλη εμπειρία η οποία θα σας ακολουθεί και θα σας βοηθήσει στην πορεία της καριέρας σας.

for tutors

Σε αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο και λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην χώρα μας, μπορείτε να αποκτήσετε ένα σταθερό εισόδημα και μία θέση στους καθηγητές των φροντιστηρίων μας.

Στείλτε μας το βιογραφικό σας για μία θέση στα φροντιστήρια μας...αποστολη βιογραφικου

Σχετικά με εμάς

Φροντιστήρια Χιώτης

Φροντιστήρια Χιώτης

Το φροντιστήριο μας ιδρύθηκε το 1999 και μεχρι σήμερα παρέχει μαθήματα, εργασίες (πτυχιακές - διπλωματικές), μεταφράσεις, δακτυλογραφήσεις, παρουσιάσεις, αναλύσεις σε SPSS σε ιδιαίτερα ή ολιγομελή τμήματα με γνώσεις, εμπειρία και αξιοπιστία που μας καθιστούν στις καλύτερες θέσεις κατάταξης με βραβεύσεις και επιτυχίες μαθητών μας που το μαρτυρούν.

Με μία τεράστια Βάση Δεδομένων από εργασίες και θέματα προηγούμενων εξετάσεων, προετοιμάζουμε όλους τους μαθητές μας νοιώθοντας κι εμείς μαζί τους σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Σε σύγκριση με όλα τα παραπάνω, οι τιμές μας είναι πολυ χαμηλές και προσιτές για όλους.

Μπορείτε πολύ έυκολα να έρθετε σε ένα από τα τέσσερα φροντιστήρια σε όλη την Αττική και να σας εξηγήσουμε κάθε λεπτομέρεια.

Επικοινωνηστε μαζί μας

Γιατί να επιλέξετε εμάς?

Αξιοπιστία και εγκυρότητα

Με τα χρόνια και την εμπειρία μας η αξιοπιστία και τα αποτελέσματα των μαθητών μας, μας έχουν κατατάξει στις πρώτες θέσεις με απονομές και βραβεία.

Μεγάλη Βάση Δεδομένων

Διαθέτουμε τεράστια βάση δεδομένων με τις εξετάσεις, τις εργασίες και τα αποτελέσματα αυτών.

Προσιτές τιμές

Σε σύγκριση με τις πρεχόμενες υπηρεσίες αλλά και τα αποτελέσματα οι τιμές μας είναι πολύ χαμηλές και προσιτές για όλους.

Εύκολη πρόσβαση

Μπορείτε πολύ εύκολα να επισκεφθείτε ένα από τα τέσσερα φροντιστήρια που διαθέτουμε ή να κάνετε εγγραφή στην πλατφόρμα μας για μαθήματα μέσω διαδικτύου.