• Τηλεφωνείστε μας! 210 5988008
  • Στείλτε μας E-mail! Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
for students

Προετοιμάζουμε όλες τις εργασίες για κάθε μάθημα και ίδρυμα επιθυμείτε & διορθώσεις αυτών. Αναλύσεις σε SPSS, μεταφράσεις, δακτυλογραφήσεις και παρουσιάσεις.

Μαθητές

Οι χώροι εκπαίδευσης και διδασκαλίας είναι προσεκτικά διαμοορφωμένες αίθουσες για να ενισχύουν την διάθεση και την προσοχή των μαθητών μας για μάθηση.

for students

Μέσα από αυτά τα χρόνια λειτουργίας η εγγυημένη επιτυχία των μαθητών μας χαρακτηρίζεται από τα βραβεία και τις επιτυχίες αυτών.

Για οποιαδήποτε απορία, εργασία ή σημείωση θέλετε... καλεστε μας τωρα

Σχετικά με εμάς

Φροντιστήρια Χιώτης

Φροντιστήρια Χιώτης

Το φροντιστήριο μας ιδρύθηκε το 1999 και μεχρι σήμερα παρέχει μαθήματα, εργασίες (πτυχιακές - διπλωματικές), μεταφράσεις, δακτυλογραφήσεις, παρουσιάσεις, αναλύσεις σε SPSS σε ιδιαίτερα ή ολιγομελή τμήματα με γνώσεις, εμπειρία και αξιοπιστία που μας καθιστούν στις καλύτερες θέσεις κατάταξης με βραβεύσεις και επιτυχίες μαθητών μας που το μαρτυρούν.

Με μία τεράστια Βάση Δεδομένων από εργασίες και θέματα προηγούμενων εξετάσεων, προετοιμάζουμε όλους τους μαθητές μας νοιώθοντας κι εμείς μαζί τους σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Σε σύγκριση με όλα τα παραπάνω, οι τιμές μας είναι πολυ χαμηλές και προσιτές για όλους.

Μπορείτε πολύ έυκολα να έρθετε σε ένα από τα τέσσερα φροντιστήρια σε όλη την Αττική και να σας εξηγήσουμε κάθε λεπτομέρεια.

Επικοινωνηστε μαζί μας

Γιατί να επιλέξετε εμάς?

Αξιοπιστία και εγκυρότητα

Με τα χρόνια και την εμπειρία μας η αξιοπιστία και τα αποτελέσματα των μαθητών μας, μας έχουν κατατάξει στις πρώτες θέσεις με απονομές και βραβεία.

Μεγάλη Βάση Δεδομένων

Διαθέτουμε τεράστια βάση δεδομένων με τις εξετάσεις, τις εργασίες και τα αποτελέσματα αυτών.

Προσιτές τιμές

Σε σύγκριση με τις πρεχόμενες υπηρεσίες αλλά και τα αποτελέσματα οι τιμές μας είναι πολύ χαμηλές και προσιτές για όλους.

Εύκολη πρόσβαση

Μπορείτε πολύ εύκολα να επισκεφθείτε ένα από τα τέσσερα φροντιστήρια που διαθέτουμε ή να κάνετε εγγραφή στην πλατφόρμα μας για μαθήματα μέσω διαδικτύου.