• Τηλεφωνείστε μας! 210 5988008
  • Στείλτε μας E-mail! Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μαθήματα ΟΛΩΝ των Ειδικοτήτων

Στα φροντιστήρια μας θα μπορέσετε να βρείτε εργασίες, μεταφράσεις, δακτυλογραφήσεις, διορθώσεις εργασιών, αναλύσεις σε SPSS, παρουσιάσεις και λυμμένα θέματα κατατακτήριων εξετάσεων.

Όλες οι ασκησεις παρέχονται δωρεάν από την σελίδα μας και υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης ιδιαίτερων ή μαθημάτων σε γκρούπ σε προσιτές τιμές σε ένα από τα τέσσερα φροντιστήρια που διαθέτουμε στην Αττική.

από Ιωάννη Χιώτη

Παραδίδονται μαθήματα ιδιαίτερα ή σε ολιγομελή και ομοιογενή γκρουπ για κάθε ειδικότητα και μάθημα που σας ενδιαφέρει.

Σε όλα τα "ολιγομελή" τμήματα φροντίζουμε ώστε το επίπεδο των μαθητών να είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο και αν δεν συμβαίνει αυτό πραγματοποιούμε εναλλαγές αυτών για να επιτυγχάνουμε κάθε φορά το καλύτερο αποτέλεσμα για τους μαθητές μας και το αποτέλεσμά τους

Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης μαθημάτων σε μεμονωμένα άτομα "ιδιαίτερα" σε πολύ χαμηλές τιμές και με αποτέλεσμα που θα εκπλαγείτε

Για οποιαδήποτε απορία, εργασία ή σημείωση θέλετε... καλεστε μας τωρα

Σχετικά με εμάς

Φροντιστήρια Χιώτης

Φροντιστήρια Χιώτης

Το φροντιστήριο μας ιδρύθηκε το 1999 και μεχρι σήμερα παρέχει μαθήματα, εργασίες (πτυχιακές - διπλωματικές), μεταφράσεις, δακτυλογραφήσεις, παρουσιάσεις, αναλύσεις σε SPSS σε ιδιαίτερα ή ολιγομελή τμήματα με γνώσεις, εμπειρία και αξιοπιστία που μας καθιστούν στις καλύτερες θέσεις κατάταξης με βραβεύσεις και επιτυχίες μαθητών μας που το μαρτυρούν.

Με μία τεράστια Βάση Δεδομένων από εργασίες και θέματα προηγούμενων εξετάσεων, προετοιμάζουμε όλους τους μαθητές μας νοιώθοντας κι εμείς μαζί τους σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Σε σύγκριση με όλα τα παραπάνω, οι τιμές μας είναι πολυ χαμηλές και προσιτές για όλους.

Μπορείτε πολύ έυκολα να έρθετε σε ένα από τα τέσσερα φροντιστήρια σε όλη την Αττική και να σας εξηγήσουμε κάθε λεπτομέρεια.

Επικοινωνηστε μαζί μας

Γιατί να επιλέξετε εμάς?

Αξιοπιστία και εγκυρότητα

Με τα χρόνια και την εμπειρία μας η αξιοπιστία και τα αποτελέσματα των μαθητών μας, μας έχουν κατατάξει στις πρώτες θέσεις με απονομές και βραβεία.

Μεγάλη Βάση Δεδομένων

Διαθέτουμε τεράστια βάση δεδομένων με τις εξετάσεις, τις εργασίες και τα αποτελέσματα αυτών.

Προσιτές τιμές

Σε σύγκριση με τις πρεχόμενες υπηρεσίες αλλά και τα αποτελέσματα οι τιμές μας είναι πολύ χαμηλές και προσιτές για όλους.

Εύκολη πρόσβαση

Μπορείτε πολύ εύκολα να επισκεφθείτε ένα από τα τέσσερα φροντιστήρια που διαθέτουμε ή να κάνετε εγγραφή στην πλατφόρμα μας για μαθήματα μέσω διαδικτύου.